<strong>Kritikkvante:</strong> – Selv om det kan virke fælt med mye kritikk er det ikke slik at motstanderne mener at Sylvi er et dårlig menneske. Det er et politisk spill, sier Espen Espeset (38). Her hjemme i hagen sammen med kona, integrerings- og innvandringsminister Sylvi Listhaug (38).
<span style="line-height: 1.6em; background-color: initial;">&nbsp;Foto: Jørn H Moen / Dagbladet</span>
Kritikkvante: – Selv om det kan virke fælt med mye kritikk er det ikke slik at motstanderne mener at Sylvi er et dårlig menneske. Det er et politisk spill, sier Espen Espeset (38). Her hjemme i hagen sammen med kona, integrerings- og innvandringsminister Sylvi Listhaug (38).  Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer

Mannen til Listhaug om mediekjøret: - Vår bekymring gjelder framtida, når barna blir eldre

- Det er klart at barna merker at mamma har en spesiell jobb, men det er konsekvensen av å drive med toppolitikk, sier Espen Espeset (38) 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er ikke opptatt av hva som skrives om Sylvi. Det er viktigere ting i livet, sier Espen Espeset (38) med en stemme som er akkurat rolig nok til at den virker troverdig.

- Blir du ikke sint på din kones vegne?

- Nei.

- Jeg blir heller ikke sint, innskyter innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (38).

Akkurat. Vi skjønte jo at det måtte være noe som gjorde at den utad urokkelige Listhaug de siste åra har stått i mediestorm etter mediestorm og virket som om hun får energi av det.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer