Marias reise

Maria Mena (22) liker egentlig ikke mennesker. Før sånn helt i det siste.

STOLT: - Jeg er skikkelig stolt av den siste plata. Jeg var tøff som turde å si det jeg gjorde, sier Mena. Her i sitt nye nabolag på Grünerløkka, der hun er fersk samboer med journalist Eivind Sæther. Foto: JØRN H. MOEN
STOLT: - Jeg er skikkelig stolt av den siste plata. Jeg var tøff som turde å si det jeg gjorde, sier Mena. Her i sitt nye nabolag på Grünerløkka, der hun er fersk samboer med journalist Eivind Sæther. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Har du opplevd å snakke helt sant, selv om det er ubehagelig, spør hun.En gjeng smågutter har samlet seg på andre siden av vindusruten. De krafser på den, og hveser: Maria. Maria Menaaa. De må ikke ødelegge nå.— Har du aldri kjent den følelsen når du bare sier det, og noen svarer at de elsker deg likevel?

Mena kom til verden med en produksjonsfeil. Hun snakker sant. Det er som et slags ærlighets-tourettes.Selv når det er ubehagelig. Selv når diplomatiet og de velmente løgnene nok hadde fått henne lenger. Det hadde fungert. Andre artister selger mange plater med liksomfølelser og luft på stemmen.— Er du ikke redd for ubehaget ærligheten vekker?— Jo, jeg har vondt i magen hver gang jeg går hjem fra et intervju. Men hvorfor skal jeg ikke være meg? Sitte og holde igjen? I Norge er vi så ... sammentrykt. Jeg er redd for det motsatte. Jeg er redd for hemmeligheter.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer