Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Marinert biff i paprikasaus

4 porsjoner.

800 g ytrefilet av svin

3 ss olje

1 liten løk i skiver

1/2 ts pepper

1/2 ss hakket timian eller 1/2 ts tørket

1. Skjær fileten i 1/2 cm tykke skiver.

2. Bland marinaden og la kjøttet ligge i den minst 1 time.

3. Stek biffene i ca. 2 minutter på hver side på middels varme.

Server med ris til.

Tips! Du kan også bruke ferdig marinert biff fra kjøledisken.

Paprikasaus (4 porsjoner):

1 pose fløtesaus

1 paprika

1 ts tørket oregano eller 1/2 ss frisk

Lag saus etter oppskrift på posen og tilsett finhakket paprika sammen med oregano.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media