Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Marinert kyllingsalat

Fire porsjoner på ca. 30 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

4-6 kyllingfileter 1/4 hakket løk 1 ts salt 2 epler Litt sitronsaft 1 salathode 1-2 stilker selleri 1 liten gul paprika 1 bit agurk 1 vårløk. Kokemarinade: 2 dl eplemost 1 dl olje ca. 1 dl hakket koriander 1/2 ts støtt korianderfrø 1/2 ts malt ingefær 1/2 ts rosépepper. Bland alle ingrediensene til marinaden i en kjele og gi marinaden et oppkok. Legg i kyllingfiletene og la dem trekke ved svak varme i 8-10 minutter. Avkjøl. Skjær eplene i båter og pensle dem med sitronsaft for at de ikke skal bli brune. Skjær selleri og agurk i skiver og paprika i strimler. Skjær kyllingfiletene i skiver. Anrett alle ingrediensene på fat og drypp over marinaden som dressing. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!