Marit (62) gikk bort til en vilt fremmed mann på gata i Kina og spurte om han ville ha barn med henne. Resultatet ble Mímir Kristjánsson

- Mímir har vært fri hele livet.

Grenseløs:  Marit Wilhelmsen trodde  ikke på å sette grenser for sønnen.  Det var derfor han inviterte 300  ungdommer til hjemmealenefest. Foto: 
Tommy Ellingsen
/Dagbladet
Grenseløs: Marit Wilhelmsen trodde ikke på å sette grenser for sønnen. Det var derfor han inviterte 300 ungdommer til hjemmealenefest. Foto: 
Tommy Ellingsen /Dagbladet

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mamma'n til forfatteren, politikeren, aktivisten og journalisten Mímir Kristjánsson har aldri streket opp grenser for sønnen.

–For meg har det aldri vært noe alternativ ikke å praktisere fri barneoppdragelse, det er den beste måten å lære unger å ta ansvar for seg selv. Det passer nok ikke for alle, men det fungerte veldig bra for Mímir.

I praksis betydde det at sønnen selv bestemte når han ville legge seg og hva han ville bruke tiden sin til, en tillit han ikke misbrukte.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer