Markas grøde

Pass hagen! Oslos beste restauranter er ute etter ugresset ditt.

I arbeid: Edle Catharina Norman plukker urter i marka og leverer til de beste restaurantene i Oslo. Her er hun sammen med sousssjef Johan Laursen og kjøkkensjef Esben Holmboe Bang på Maemo. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
I arbeid: Edle Catharina Norman plukker urter i marka og leverer til de beste restaurantene i Oslo. Her er hun sammen med sousssjef Johan Laursen og kjøkkensjef Esben Holmboe Bang på Maemo. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-Se der! Bak deg! Vi har vært i skogen i Nordmarka i Oslo i fem timer og står med gress opp til knærne. Nå peker Edle Catharina Norman (61) febrilsk et sted bak ryggen min. -Hva? Hoggorm?! Jeg skvetter. -Nei, natt og dag! utbryter Catharina. -Fullt av dem! Og med det huker hun seg nok en gang ned på knærne i den fuktige jorda, børster bort et par kravlende skogsmaur og napper ett og ett lilla blomsterhode varsomt av stilkene og legger dem i en plastboks. Fra før ligger allerede flere hundre natt og dag-blomster oppå det fuktede kjøkkenpapiret i bunnen av boksen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer