<strong>Letter på sløret:</strong> &mdash; Jeg tror situasjonen kunne vært en annen om jeg ikke var så usikker på meg selv eller ikke hadde foreldre som var så ansvarsfraskrivende, sier den tidligere mobberen «Mia» (21). Nå bidrar hun i boka «Bitching» for å kaste lys over mobbing.
Letter på sløret: — Jeg tror situasjonen kunne vært en annen om jeg ikke var så usikker på meg selv eller ikke hadde foreldre som var så ansvarsfraskrivende, sier den tidligere mobberen «Mia» (21). Nå bidrar hun i boka «Bitching» for å kaste lys over mobbing. Vis mer

— Jeg er ikke tøff nok til å si unnskyld

«Mia» (21) brukte både fysisk og mental vold mot andre jenter i en årrekke. Stadig flere mobbes i norske skoler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— JEG VET I ALLE FALL OM TRE JENTER som har havnet på psykiatrisk som følge av mobbingen vår. Minst en av dem sliter ennå, sier eksmobberen «Mia».

Ryktespredning. Baksnakking. Utestenging. På ungdomsskolen var «Mia» og en hard kjerne på fire venninner eksperter i alle mobbeteknikkene. I tillegg til den skjulte jentemobbingen — såkalt bitching — benyttet jentegjengen også iblant fysisk vold.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer