Med honning kan det bli for mye av det gode. Heldigvis

Honningfella.

SMAKEN AV STEDET: - Biene dekker en radius på et par kilometer. Og det de finner, bestemmer hva honningen ender opp med å smake. Foto: Mette Randem
SMAKEN AV STEDET: - Biene dekker en radius på et par kilometer. Og det de finner, bestemmer hva honningen ender opp med å smake. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Smaken av ei brødskive med smør og honning på kjøkkenet til besteforeldrene mine. Av varm melk med honning en kald og forkjølet høstdag. Av lammesteika, når man har penslet den med litt honning like før den er ferdig. Jeg kjenner smaken av honning.

Eller, jeg trodde jeg gjorde det, inntil jeg smakte honningen til min venn Erik.

For noen år siden fikk Erik nok. Han forlot hovedstaden, seilbåten og TV-jobben til fordel for et potensielt katastrofalt ulønnsomt småbruk på Sokna i Buskerud som han kaller Herfragården.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer