Med kongen til bords

Skogens konge møter nordafrikansk kjøkken.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| Jeg tenkte at det kunne være litt moro å bruke det norske elgkjøttet på en litt ny måte, så her har jeg dratt det inn i det nordafrikanske kjøkken hvor det er granateplet og ikke tyttebæret som står for de røde flekkene på duken etter endt måltid.

Det smaker ikke veldig vilt av kjøttet fra skogens konger, iallfall ikke det fra Østlandet, og tåler derfor godt å bli ganske kraftig smakssatt. Spisskummen som jeg bruker i kjøttbollene, er for oss nordmenn mest kjent i tacosmaken, for i de ferdige krydderposene som følger med tacopakka er det spisskummen. Den gjør seg godt i disse bollene også.

ELGBOLLER OG COUSCOUS

Antall personer: 4

Aktiv tid: 1 time

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn