Med lisens til å tie

Er NRKs nye styreleder Birger Magnus (59) fanget under Thorhild Widveys skohæl?

MELLOM BARKEN OG VEDEN: Til høyre for Birger Magnus, i det gamle styrerommet hos NRK, fører en liten dør inn til en hemmelig trapp opp til kringkastingssjefens kontor. Opposisjonen på Stortinget.frykter at kulturdepartementet har laget en plan for å svekke NRK, som Magnus får jobben å gjennomføre. - Jeg har ikke hørt om en slik plan, sier han. Foto: LARN MYHREN HOLAND
MELLOM BARKEN OG VEDEN: Til høyre for Birger Magnus, i det gamle styrerommet hos NRK, fører en liten dør inn til en hemmelig trapp opp til kringkastingssjefens kontor. Opposisjonen på Stortinget.frykter at kulturdepartementet har laget en plan for å svekke NRK, som Magnus får jobben å gjennomføre. - Jeg har ikke hørt om en slik plan, sier han. Foto: LARN MYHREN HOLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet):  «Vandrende grå dress». Latin: Rex Incognitus.

Lite kjent avart av den mer synlige «Topplederen». Habitat: Maktens korridorer og styrerom. Hekker i slutten av tjueåra ved eliteuniversiteter i Europa/USA. Bygger reir i villastrøk på vestkanten. Viser fra ung alder utpreget intellektuell, sosial og analytisk kapasitet.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer