Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Meksikansk fiskepakke

4 porsjoner.

6 - 800 g skinn og beinfri filet av torsk, hyse, lyr

1 liten boks, ca 2 dl hermetisk maiskorn

1 grovhakket rød eller grønn paprika  (eller ½ og ½ av hver farge)

1 ½ dl ferdig salsa eller tacosaus

1 dl finhakket frisk koriander eller persille

4 ark aluminiumsfolie/bakepapir

smør/olje

• Sett stekeovnen på 180 grader. Del fiskefileten serveringsstykker. Fordel fiskestykkene på

4 ark bakepapir og legg maiskorn, paprika og salsa over. Brett opp to motstående sider av papiret og lag en dobbel brett. Lag en dobbel brett i hver ende. Sørg for at det blir luftrom inne i pakken. Legg pakkene på et bakebrett og stek i stekeovn ved 180 grader i 4 -6 minutter. Dryss persille eller koriander over før servering. Tilbered hurtigris, mens du venter.

Flere oppskrifter og tips finner du på:

www.godfisk.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media