Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Meksikanske kyllingfajitas

Til 4 personer på 30 minutter.

4 kyllingfileter i strimler 1 pakke tortillas ca. 1/2 gul paprika 1/2 rød paprika 1/2 grønn paprika rødløk i tynne båter Marinade 2 jalapeñopepper 2 båter hvitløk 3 ss frisk koriander 1 1/4 dl solsikkeolje 2 ss soyasaus 2 ss worchestershiresaus 3/4 dl presset sitronsaft 3/4 dl presset appelsinsaft godt med nykvernet pepper 3/4 dl tørr hvitvin eller sider Ta ut frøene på jalapeñopepperne og finhakk dem. Press hvitløk og finhakk koriander. Bland alle ingrediensene. Tilsett kyllingstrimler og mariner gjerne over natta. Ta opp strimlene og stek dem i en varm panne. Del paprika i tynne strimler og rødløk i tynne båter. Varm tortillas i ovn som anvist på pakka. Legg på kyllingstimler, finstrimlede grønnsaker og ha på salsa og litt rømme. Rull tortillaen sammen og server med guacamole, salsa og rømme. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media