LÆRER: Jan Thomas, her sving med Grethe Mangrud, ønsker å "fargelegge dette landet vårt" og lære bort fagkunnskap om alt fra dråpformede fjes til riktige rammer. - Kjære damer, tre ting: Jevn ut huden, få på dere bryn og noe farge på munnen med kontur. Bom, bom, bom. Det tar dere et minutt på badet, messer han på vei over Hardangervidda. Foto: AGNETE BRUN
LÆRER: Jan Thomas, her sving med Grethe Mangrud, ønsker å "fargelegge dette landet vårt" og lære bort fagkunnskap om alt fra dråpformede fjes til riktige rammer. - Kjære damer, tre ting: Jevn ut huden, få på dere bryn og noe farge på munnen med kontur. Bom, bom, bom. Det tar dere et minutt på badet, messer han på vei over Hardangervidda. Foto: AGNETE BRUNVis mer

- Menn ringer ikke kompisen og sier «jeg kjøpte et par jeans, du skal se rumpa mi!»

Siste PR-jippo fra NSB er «Bli ny med Jan Thomas på Bergenstoget». Magasinet sendte sin reporter for å se nærmere på sakene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det er lørdag morgen på Oslo S, hvor grå regnværsskyer matcher grå perrong og får turistene i allværsjakker til å se ekstra utvaskede ut.

Men se! En uanfektet trio skrider nedover perrongen med våkne smil som små solstråler mot morratrynene. Christopher, Jan Thomas' eksmann og samarbeidspartner, og stylistkollegene Kristine og Eveline, er alle perfekt rakryggede og har trillebager på slep. Som tatt ut av en reklamefilm. I kjølvannet deres følger Norges mest kjente og muntre stylist, akkurat i tide til å rette mobilkameraet mot togvogna som bærer navnet hans der den ruller inn på stasjonen.

- Jeg må ta bilde til vennene mine i USA.

I statene har Jan Thomas jevnaldrende stylistvenner som må ha tre-fire jobber for å få livet til å gå rundt. I Norge har han et animert superhelt-alias, egne tv-serier, og bøker, hårpleieprodukter og en salong med navnet sitt på. Og nå dette.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn