Mens Trond-Viggo gjorde suksess på tv, var han lei og mørk inni seg

- Jeg har ikke behov for all den oppmerksomheten jeg noen ganger får. Da får jeg lyst til å trekke meg tilbake i skallet mitt, sier han.

Skalldyr: Trond-Viggo Torgersen føler seg noen ganger som en strandkrabbe. – Jeg er ute og titter, men holder meg på grunna, nære hjemmet. Jeg liker ikke å krabbe langt vekk. Foto: Agnete Brun
Skalldyr: Trond-Viggo Torgersen føler seg noen ganger som en strandkrabbe. – Jeg er ute og titter, men holder meg på grunna, nære hjemmet. Jeg liker ikke å krabbe langt vekk. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er unntakstilstand i Bergen. Sola henger stor og gul over sjøen, måkene kretser glupske over fisketorget. Bergenserne sipper øl og slikker is, nesten kliss nakne i tjue grader pluss.

Hele Norges Trond-Viggo, for han er jo det, har latt seg rive med i den plutselige sommergalskapen og har invitert hele slekta på grilling.

Han har allerede blitt solbrent på nesa. De få hårstråene strutter muntert mot sola, skjorta er åpen i halsen. På beina har han et par supersoniske joggesko med kritthvite såler.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer