Mens Trond-Viggo gjorde suksess på tv, var han lei og mørk inni seg

- Jeg har ikke behov for all den oppmerksomheten jeg noen ganger får. Da får jeg lyst til å trekke meg tilbake i skallet mitt, sier han.

Skalldyr: Trond-Viggo Torgersen føler seg noen ganger som en strandkrabbe. – Jeg er ute og titter, men holder meg på grunna, nære hjemmet. Jeg liker ikke å krabbe langt vekk. Foto: Agnete Brun
Skalldyr: Trond-Viggo Torgersen føler seg noen ganger som en strandkrabbe. – Jeg er ute og titter, men holder meg på grunna, nære hjemmet. Jeg liker ikke å krabbe langt vekk. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er unntakstilstand i Bergen. Sola henger stor og gul over sjøen, måkene kretser glupske over fisketorget. Bergenserne sipper øl og slikker is, nesten kliss nakne i tjue grader pluss.

Hele Norges Trond-Viggo, for han er jo det, har latt seg rive med i den plutselige sommergalskapen og har invitert hele slekta på grilling.

Han har allerede blitt solbrent på nesa. De få hårstråene strutter muntert mot sola, skjorta er åpen i halsen. På beina har han et par supersoniske joggesko med kritthvite såler.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer