Art deco diner: The Nighthawk Diner, en klassisk amerikansk 30-talls diner, er det nye tilskuddet til Jan Vardøens restaurantimperium på Grünerløkka.
Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Art deco diner: The Nighthawk Diner, en klassisk amerikansk 30-talls diner, er det nye tilskuddet til Jan Vardøens restaurantimperium på Grünerløkka. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Mest for natthauker

Alt ved restaurantør Jan Vardøens nye diner erfett. Litt for fett.

Oppkalt etter det kjente maleriet til Edward Hopper, har The Nighthawk Diner åpnet i de gamle lokalene til Rehmans på Grünerløkka.

Stedet er det siste i den stadig mer imponerende porteføljen til Jan Vardøen, den rocka entreprenøren som står bak en rekke av løkkas mest vellykkede drikke- og spisesteder, blant annet Bar Boca og Villa Paradiso. Hans varemerke er stilrene interiører, rause drinker, og god, autentisk mat. Som dommer i tv-programmet «Masterchef» har Vardøen blitt enda mer kjendis, og siden åpningen av Nighthawk for noen uker siden har det vært daglige køer for å slippe inn. Først etter tre forsøk klarte Robinson og Fredag endelig å kapre et bord.

-Veldig høy trendfaktor her, sa Robinson, som straks kjente igjen flere representanter for hovedstadens glitteratii.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn