Middagsform

Til 4 på 40 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

6 kokte poteter 1 bunt brokkoli 1 boks kalkunskinke 5 egg, 3 dl melk Salt og pepper 200 g revet ost. I stekeovn ved 200 grader. Skjær potetene i skiver og legg dem i en smurt, ildfast form. Del brokkolien i små buketter og skinken i strimler, og fordel alt over potetene. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell blandingen over formen. Dryss over revet ost og stek formen i ca. 30 minutter til eggeblandingen er stiv og osten er gyllen. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer