Middagssalat med kylling og kikerter

4 porsjoner.

500 g kyllingfilet

1 kjøttbuljongterning

1 boks hermetiske kikerter

2 ss olivenolje

2 ss hakket kruspersille

1 knust hvitløkbåt

2 hjertesalat

1 rød paprika

½ blomkål i buketter

1 bunt reddiker

Dressing:

2 ss olivenolje

2 ss sitronsaft

salt og pepper etter smak

• Kok kyllingfiletene ca. 10 minutter i buljong på svak varme. La kyllingen avkjøles og skjær i terninger. Bland kylling med avrente kikerter i en miks av olivenolje, hvitløk og kruspersille. Smak til med salt og pepper.

Riv salaten i strimler og legg paprika i terninger utover et salatfat. Del blomkål i buketter og skjær reddiker i to. Legg grønnsakene på fat sammen med kylling og kikerter. Drypp over sitronsaft og olivenolje og krydre med salt og pepper.

Server kyllingsalaten med godt brød.

Flere tips og oppskrifterfinner du på www.frukt.no.