Midt på treet

Det er mye vilje på Will\'s. Det avspeiles på menyen. Men noen ganger går det galt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- DU VERDEN, har suppa gjenoppstått for tredje gang? sa Fredag vantro da servitøren kom med en avsluttende kopp dobbel espresso. Robinson ristet avvergende på hodet, men måtte medgi at fargen, skummet, og til dels koppen også, minnet sterkt om forretten, som var kremet skalldyrsuppe med kamskjell og konjakk.

- Av de to tingene foretrekker jeg klart kaffen, repliserte Robinson syrlig. - Og konjakken ved siden av.

DA HADDE DE TO matvennene satt til livs tre retter hver, rett nok med stigning i programmet, men med et mellomfornøyd totalinntrykk av den franskinspirerte Will\'s Bar og Restaurant, liggende midt mellom Nationaltheatret og Rådhuset og nært til det meste i Oslos sentrum. Det er derfor et velplassert og populært stikk innom-sted før eller etter en forestilling. Men Will\'s later til å være tilpasningsdyktig til de fleste av døgnets behov. Her er egen fyldig lunsjmeny og smårettmeny i tillegg til à la carte, og jammen skiltes det med en egen nattmeny for seinspisere også.

- I tillegg har de byens største samling flasker bak den enorme bardisken. For de som slett ikke kommer for å spise, registrerte Fredag og brettet den stivede, hvite tøyservietten. For om Will\'s har et rustikt, mørkebrunt preg med svarte skinnsofaer i båser og nostalgiske bilder på de høye veggene, så er det hvite duker på bordene og ambisjoner på kjøkkenet. Som ikke alltid innfris, skulle det vise seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer