«Min verden bygges langsomt og sikkert ned»

- Jeg har behov for å minne om at å bli gammel er en påkjenning. Du strekker rett og slett ikke til på samme måte som før, skrev Stoltenberg i 2016.

2016: Thorvald Stoltenberg ble fast spaltist i Dagbladet Magasinet for to år siden. Den første artikkelen han hadde på trykk handlet om å bli gammel. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
2016: Thorvald Stoltenberg ble fast spaltist i Dagbladet Magasinet for to år siden. Den første artikkelen han hadde på trykk handlet om å bli gammel. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble skrevet av Thorvald Stoltenberg i 2016, like etter han hadde blitt fast spaltist i Dagbladet Magasinet.

«Gammel er gøy» leste jeg nylig et sted.

Kanskje jeg skulle være litt forsiktig med å begi meg inn på dette, jeg vil ikke moralisere overfor dem som forsøker å gjøre alderdom til noe gøyalt. Men jeg får stadig mer reklame i postkassa med bilder av eldre mennesker. Uansett hva de reklamerer for har disse menneskene ett fellestrekk:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer