Gamle kjente: Tilfeldig møte i Gamlebyen mellom Vivi Haug (kjent fra reklamen der hun «prekær så ille»), som mener det er så kos at Mina har fått seg kjæreste —
og Terje Brevik, Minas gamle dramalærer, som mener Mina må slutte å være så grov i kjeften. Hun var mer uskyldig da hun spilte Anitra i Peer Gynt, avslører han.
Gamle kjente: Tilfeldig møte i Gamlebyen mellom Vivi Haug (kjent fra reklamen der hun «prekær så ille»), som mener det er så kos at Mina har fått seg kjæreste — og Terje Brevik, Minas gamle dramalærer, som mener Mina må slutte å være så grov i kjeften. Hun var mer uskyldig da hun spilte Anitra i Peer Gynt, avslører han.Vis mer

Mina minus

Urokråka fra Fredrikstad har fått seg kjæreste og startet et nytt, sunnere liv. Hva har skjedd med Mina Hadjian?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Jeg har jobbet knallhardt siden jeg var 14 år. Og nå er den største utfordringen plutselig å overbevise folk om at jeg ikke er slem.

Det er snart to år siden Mina Hadjian fikk sparken fra P3. Etterdønningene jobber hun med fortsatt. Hun hadde surret seg inn i sin egen hardtslående aggressivitet. Det var deilig til å begynne med, utblåsninger på radio og bearbeiding av kjærlighetssorg. Så ble det utmattende å holde den kjappe, smarte tonen i to timer direktesendt radio fem ganger i uka. Hun kom ikke bare inn i studio og lirte av seg noen improviserte frekkheter. Alt var gjennomarbeidet, og manus var skrevet på forhånd. Programlederen selv var en fokusert nervebunt i timevis før sending.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn