Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Minestrone al pesto

4 porsjoner.

400 g kjøttdeig

2 ss olje

1 l vann + 1 buljongterning

4 dl pasta

1 løk

1 boks røde bønner

1/2 pk. frossen suppe/lapskausblanding

1 boks tomater

1 ts salt

1/2 ts nymalt pepper

2- 4 ss revet parmesan

4-8 ss pesto

Slik gjør du:

1. Brun kjøttdeigen i olje i ei gryte. Tilsett vann og buljongterning og kok opp. 2. Ha i pasta og finhakket løk og la dette småkoke 5-6 minutter. 3. Tilsett grønnsakblandingen, bønner og tomat, og la gryta småkoke 4-5 minutter. 4. Smak til med salt og pepper, og server med ei spiseskje pesto og litt nyrevet parmesan i hver suppeskål.

Smaker godt med brød til.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media