Minestronesuppe med småpølser

Cirka 20 min. 4 personer.

300 g pølser (wiener, småpølser e.l.) 150 g pasta 2 gulrøtter 100 g rotselleri 4 poteter 1 purre 1 båt hvitløk ca. 4 ss tomatpuré 1 1/2 l buljong (vann + terning) 1 ts salt 1/2 ts pepper 1 ss friske krydderurter (oregano, basilikum e.l.) 1 bunt persille Slik gjør du: Kok pastaen for seg - ellers kan den bli for mye kokt. Rens grønnsakene og skjær dem i terninger. Hvitløken finhakkes. Ha alt i en kjele og hell over buljongen. Tilsett tomatpuré, krydder og urter og la det koke i ca. 15 minutter. Legg i pølsene og la det trekke noen minutter. Klipp persille og strø den over suppa ved servering. Fint eller grovt brød smaker godt til. ( Opplysningskontoret for kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!