Mistet mor, far og kjæreste

En far som ble drapsmann. En mor som tok livet sitt. En kjæreste som omkom. Lise Gimre (40) har svart belte i krisemestring.

Mistet faren: – Plutselig var den der, den dagen jeg alltid hadde vært redd skulle komme. Hvorfor hadde jeg ikke tatt telefonen da han ringte? Hvorfor var vi ikke nok for ham? spurte Lise Gimre seg selv etter farens død.
Mistet faren: – Plutselig var den der, den dagen jeg alltid hadde vært redd skulle komme. Hvorfor hadde jeg ikke tatt telefonen da han ringte? Hvorfor var vi ikke nok for ham? spurte Lise Gimre seg selv etter farens død. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er 17. mai 1986. Skylaget har sprukket opp, og sola titter fram over Kristiansand-bydelen Justvik i tide til barnetoget settes i bevegelse. Det er perfekt bunadstemperatur, svak bris i de norske flaggene som vaier fra høye flaggstenger og små barnehender.

Åtte år gamle Lise Gimre er fanebærer i sitt aller første skoletog. Langs veien står mamma Grete og pappa Egil og vinker. Lise smiler mot dem, uvitende om at vinden snart skal snu, og at natta skal kle seg i sine aller mørkeste klær.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer