Du leser nå Dagbladet Pluss
Mistet faren: – Plutselig var den der, den dagen jeg alltid hadde vært redd skulle komme. Hvorfor hadde jeg ikke tatt telefonen da han ringte? Hvorfor var vi ikke nok for ham? spurte Lise Gimre seg selv etter farens død.
Mistet faren: – Plutselig var den der, den dagen jeg alltid hadde vært redd skulle komme. Hvorfor hadde jeg ikke tatt telefonen da han ringte? Hvorfor var vi ikke nok for ham? spurte Lise Gimre seg selv etter farens død. Vis mer

Mistet mor, far og kjæreste

En far som ble drapsmann. En mor som tok livet sitt. En kjæreste som omkom. Lise Gimre (40) har svart belte i krisemestring.

Publisert

Det er 17. mai 1986. Skylaget har sprukket opp, og sola titter fram over Kristiansand-bydelen Justvik i tide til barnetoget settes i bevegelse. Det er perfekt bunadstemperatur, svak bris i de norske flaggene som vaier fra høye flaggstenger og små barnehender.

Åtte år gamle Lise Gimre er fanebærer i sitt aller første skoletog. Langs veien står mamma Grete og pappa Egil og vinker. Lise smiler mot dem, uvitende om at vinden snart skal snu, og at natta skal kle seg i sine aller mørkeste klær.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer