Mistet mor, far og kjæreste

En far som ble drapsmann. En mor som tok livet sitt. En kjæreste som omkom. Lise Gimre (40) har svart belte i krisemestring.

Mistet faren: – Plutselig var den der, den dagen jeg alltid hadde vært redd skulle komme. Hvorfor hadde jeg ikke tatt telefonen da han ringte? Hvorfor var vi ikke nok for ham? spurte Lise Gimre seg selv etter farens død.
Mistet faren: – Plutselig var den der, den dagen jeg alltid hadde vært redd skulle komme. Hvorfor hadde jeg ikke tatt telefonen da han ringte? Hvorfor var vi ikke nok for ham? spurte Lise Gimre seg selv etter farens død. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er 17. mai 1986. Skylaget har sprukket opp, og sola titter fram over Kristiansand-bydelen Justvik i tide til barnetoget settes i bevegelse. Det er perfekt bunadstemperatur, svak bris i de norske flaggene som vaier fra høye flaggstenger og små barnehender.

Åtte år gamle Lise Gimre er fanebærer i sitt aller første skoletog. Langs veien står mamma Grete og pappa Egil og vinker. Lise smiler mot dem, uvitende om at vinden snart skal snu, og at natta skal kle seg i sine aller mørkeste klær.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer