Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Mitt dramatiske liv

Sjimpansen Julius (32) slår grusomt tilbake mot konspirasjonsteoriene.

Julius lever! Ryktene vil ha det til at Norges mest berømte dyr er død - erstattet med en dobbeltgjenger i all hemmelighet. Rikssjimpansens skandaleomsuste liv inneholder svik, kjærlighet, psykisk sykdom, onde rykter, mystiske dødsfall og vill sex. Potensproblemer har han i hvert fall ikke - se bildebevis lenger ned i saken.
Julius lever! Ryktene vil ha det til at Norges mest berømte dyr er død - erstattet med en dobbeltgjenger i all hemmelighet. Rikssjimpansens skandaleomsuste liv inneholder svik, kjærlighet, psykisk sykdom, onde rykter, mystiske dødsfall og vill sex. Potensproblemer har han i hvert fall ikke - se bildebevis lenger ned i saken. Vis mer

Midtveis i livet. Det kommer et tidspunkt i enhver superkjendis' karriere da det er riktig å stå fram i mediene.

Til å gjennomgå alt, over mange sider, på glanset papir.

Ta et oppgjør med seg selv, med triumfer og nederlag, de turbulente tidene. Dette tidspunktet kommer gjerne når kjendisen er i et slags vater igjen. Gjerne i ny jobb som toppsjef. Men kanskje litt på utsida av rampelyset, i skyggen av nye medieyndlinger.

Eller enda verre: Konspirasjonsteorier har oppstått. Det ryktes at kjendisen er død, erstattet av en dobbeltgjenger i all hemmelighet. Slik mannen som i dag kaller seg Paul McCartney skal ha tatt plassen til den opprinnelige Paul i The Beatles i 1966.

- Ryktene har svirret om Julius' død lenge. De sier at vi har lagt en stand in-sjimpanse på hoggestabben og kappet av ham en finger for at han skulle likne, sier William Glad (75), pensjonert lege i Dyreparken i Kristiansand.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?