Mitt liv som russ

Hvordan er egentlig russen anno 2015? Magasinets Martin Bergesen rapporterer fra innsida.

KLAR FOR RULLINGS:Magasinets reporter Martin Bergesen, midt i et hopp og klar for å rulle med russen de neste sju timene.Dagbladet. FOTO: HAMPUS LUNDGREN/ DAGBLADET
KLAR FOR RULLINGS:Magasinets reporter Martin Bergesen, midt i et hopp og klar for å rulle med russen de neste sju timene.Dagbladet. FOTO: HAMPUS LUNDGREN/ DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Super Mario!

Statoil på Lørenskog, klokka tre natt til onsdag, midt i mylderet. Her er russ som skal ha pølse, russ som skal tisse, russ som har kranglet med kjæresten og slår i glassdørene på vei ut. Og én blårussgutt som roper, vill i blikket, peker.

- Det er Super Mario!

Jeg ser poenget hans. Midt i skokken av fulle 18-åringer står en rund og skjeggete fyr på 32 år med rød snekker-bukse, blå T-skjorte og rød russelue. Den fyren er meg. I forsøk på å gli inn blant russen har jeg blitt seende ut som en plattformhoppende rørlegger.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer