Mobbes de norske maoistene?

Møt forfatterne av Den store ml-boka i nettmøte nå!

GYMNASLÆRER PEDERSEN: Ane Dahl Torp i filmatiseringen av ml-forfatteren Dag Solstads bok. I Den store ml-boka teller lista over  norske ml-forfattere som har publisert skjønnlitteratur nesten 50 stykker. Dag Solstad karakteriseres som litteraturens superstjerne og diva, en slags Diana Ross. Foto: FILMWEB
GYMNASLÆRER PEDERSEN: Ane Dahl Torp i filmatiseringen av ml-forfatteren Dag Solstads bok. I Den store ml-boka teller lista over norske ml-forfattere som har publisert skjønnlitteratur nesten 50 stykker. Dag Solstad karakteriseres som litteraturens superstjerne og diva, en slags Diana Ross. Foto: FILMWEB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Les også: Hvis du er i en sekt stiller du ikke spørsmål

DEN STORE ML-BOKA av forfatterne Jon Rognlien og Nik Brandal kom ut i forrige uke. Her skriver de om den maoistiske bevegelsen som ble så stor i Norge på 1970- og 80-tallet.

Over 160 intervjuer er gjort, og flere vanlige ml'ere forteller sin historie i boka, det dreier seg om det forfatterne kaller «mikrohistorie», maoismen sett nedenfra.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer