Mobilstråling — norsk ekspertkritikk på villspor

- Iskald vitenskapskynisme, skriver mobilstrålingsrådgiver Walter Kraus svarer på kritikken.

EKSPERTENE ER ENNÅ IKKE ENIGE: Noen forskere har funnet sammenheng mellom mobilstråling og helsefare, andre ikke. Om mobilen har en helseeffekt kan den være svak, mener en del forskere. 
Foto: Roy Konterud / SCANPIX
EKSPERTENE ER ENNÅ IKKE ENIGE: Noen forskere har funnet sammenheng mellom mobilstråling og helsefare, andre ikke. Om mobilen har en helseeffekt kan den være svak, mener en del forskere. Foto: Roy Konterud / SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Les også: • Slakter ekspert på mobilstråling• - De er en liten klubb, alle kjenner alle• Mener faren ved stråling er mikroskopisk

På Dagbladets nettsider er jeg blitt kritisert av ekspertene Vistnes og Oftedal for å trekke fram kun studier som viser negativ helseeffekt av mobilstråling, men for å ignorere de studier som ikke viser effekt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer