Hjemvendt: Etter fire år i Oslo har Linnea Myhre vendt hjem til Molde for en periode.  - Det siste året i Oslo ble jeg gående rundt meg selv og tråkke i leiligheten, særlig det året da jeg jobbet som frilans. Før det jobbet jeg blant annet på et bakeri, sier Myhre som nå er tilbake på jobb på Bunnpris. Foto: Terje Aamondt / Dagbladet
Hjemvendt: Etter fire år i Oslo har Linnea Myhre vendt hjem til Molde for en periode. - Det siste året i Oslo ble jeg gående rundt meg selv og tråkke i leiligheten, særlig det året da jeg jobbet som frilans. Før det jobbet jeg blant annet på et bakeri, sier Myhre som nå er tilbake på jobb på Bunnpris. Foto: Terje Aamondt / DagbladetVis mer

Moldes lille datter

Blogger Linnea Myhre (22) var sikker på at hun aldri ville leve lenge nok til å få skrevet ferdig boka si. Nå begynner hun å trives her på jorda. Til og med i hjembyen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Du drepte'n ikkje?!?

Linnea Myhre, som til nå knapt har fortrukket en mine, slår hendene til ansiktet. En måkeunge kom nettopp susende inn døra til barlokalet, den bakset med skjærende hvin blant kaffekopper og halvlitere helt til bartenderen med fast grep lempet den ut.

- Den har det fint, den fløy videre, lover han.

Myhre detter bakover i skinnsofaen. Hun puster ut så det flagrer i langt hår, koster attpåtil på seg et smil før hun snart gjør som hun pleier: Himler med øynene.

- Han holdt så hardt i den, sier hun, selv om måkefanten nå ifølge forsikringene flakser der ute, trygt tilbake i Moldes lille handlegate med havna nedenfor, stadion bortenfor og ruvende Romsdalsalper midt imot.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn