Moldes lille datter

Blogger Linnea Myhre (22) var sikker på at hun aldri ville leve lenge nok til å få skrevet ferdig boka si. Nå begynner hun å trives her på jorda. Til og med i hjembyen.

Hjemvendt: Etter fire år i Oslo har Linnea Myhre vendt hjem til Molde for en periode.  - Det siste året i Oslo ble jeg gående rundt meg selv og tråkke i leiligheten, særlig det året da jeg jobbet som frilans. Før det jobbet jeg blant annet på et bakeri, sier Myhre som nå er tilbake på jobb på Bunnpris. Foto: Terje Aamondt / Dagbladet
Hjemvendt: Etter fire år i Oslo har Linnea Myhre vendt hjem til Molde for en periode. - Det siste året i Oslo ble jeg gående rundt meg selv og tråkke i leiligheten, særlig det året da jeg jobbet som frilans. Før det jobbet jeg blant annet på et bakeri, sier Myhre som nå er tilbake på jobb på Bunnpris. Foto: Terje Aamondt / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Du drepte'n ikkje?!?

Linnea Myhre, som til nå knapt har fortrukket en mine, slår hendene til ansiktet. En måkeunge kom nettopp susende inn døra til barlokalet, den bakset med skjærende hvin blant kaffekopper og halvlitere helt til bartenderen med fast grep lempet den ut.

- Den har det fint, den fløy videre, lover han.

Myhre detter bakover i skinnsofaen. Hun puster ut så det flagrer i langt hår, koster attpåtil på seg et smil før hun snart gjør som hun pleier: Himler med øynene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer