Mor på krigsstien

Ekskona til min mann forpester tilværelsen vår og bryter ned sine egne barn.

Familieterapeut Jesper Juul svarer hver lørdag på lesernes spørsmål om familieliv, barneoppdragelse, parforhold. Er du mamma, pappa, kjæreste ung eller barn og har du spørsmål send det til: jesper.juul@dagbladet.no Foto: Jørn H. Moen.
Familieterapeut Jesper Juul svarer hver lørdag på lesernes spørsmål om familieliv, barneoppdragelse, parforhold. Er du mamma, pappa, kjæreste ung eller barn og har du spørsmål send det til: jesper.juul@dagbladet.no Foto: Jørn H. Moen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| INNLEGG:I ren desperasjon sender jeg denne mailen, da jeg ikke vet hva vi skal gjøre med et problem som bare virker som det blir større og mer utfordrende ettersom tida går.

Vi er et nygift par i 30-åra med to barn hver, og som har vært sammen i noen få år. Min eldste bor ikke hjemme, men min yngste bor hos oss. Hans barn som er yngre (6 og 9 år), bor hos mor - rundt to timers kjøretur fra oss. De har samvær annenhver helg og i ferier. Vi er veldig lykkelige og stortrives i våre jobber, har god økonomi, hus og bor med mye familie rundt oss. Vi nyter at vi endelig har funnet lykken. Mine barn er veldig glade i mannen min, og han er en viktig støttespiller, spesielt for den yngste datteren min da deres far bor veldig langt unna.

PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE

Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).

Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.

Påsketilbud

kvartal
59 kr/mnd
Inkludert 2 mnd gratis
Totalt 179 kr/3 mnd

GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer