Mor på krigsstien

Ekskona til min mann forpester tilværelsen vår og bryter ned sine egne barn.

Familieterapeut Jesper Juul svarer hver lørdag på lesernes spørsmål om familieliv, barneoppdragelse, parforhold. Er du mamma, pappa, kjæreste ung eller barn og har du spørsmål send det til: jesper.juul@dagbladet.no Foto: Jørn H. Moen.
Familieterapeut Jesper Juul svarer hver lørdag på lesernes spørsmål om familieliv, barneoppdragelse, parforhold. Er du mamma, pappa, kjæreste ung eller barn og har du spørsmål send det til: jesper.juul@dagbladet.no Foto: Jørn H. Moen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| INNLEGG:I ren desperasjon sender jeg denne mailen, da jeg ikke vet hva vi skal gjøre med et problem som bare virker som det blir større og mer utfordrende ettersom tida går.

Vi er et nygift par i 30-åra med to barn hver, og som har vært sammen i noen få år. Min eldste bor ikke hjemme, men min yngste bor hos oss. Hans barn som er yngre (6 og 9 år), bor hos mor - rundt to timers kjøretur fra oss. De har samvær annenhver helg og i ferier. Vi er veldig lykkelige og stortrives i våre jobber, har god økonomi, hus og bor med mye familie rundt oss. Vi nyter at vi endelig har funnet lykken. Mine barn er veldig glade i mannen min, og han er en viktig støttespiller, spesielt for den yngste datteren min da deres far bor veldig langt unna.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer