<strong>POPULÆR:</strong> Solsiden restaurant er bare åpen om sommeren, men rekker likevel å selge mange tusen sjømatfat i løpet av sesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
POPULÆR: Solsiden restaurant er bare åpen om sommeren, men rekker likevel å selge mange tusen sjømatfat i løpet av sesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Mørke skyer over Solsiden

En av Oslos mest populære sommerrestauranter er kanskje blitt for populær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har vært her i 22 år nå, sa kelneren stolt da Robinson og Fredag inntok et vindus-bord på Solsiden, hovedstadens mest populære sesongåpne restaurant.

Utsikten innover mot Aker Brygge var som vanlig upåklagelig.

Robinson og Fredag startet kvelden med et glass champagne, og sukket forventningsfullt da de fant klassikere på menyen som hadde gledet gjester i mange år.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer