<strong>Fort gjort:</strong> Når du baker sodabrød eller scones trenger du ikke tenke på heving. Foto: Mette Randem.
Fort gjort: Når du baker sodabrød eller scones trenger du ikke tenke på heving. Foto: Mette Randem. Vis mer

Morrabrød

Baker, bli i din seng!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Noe av det beste jeg vet, er å våkne til frokost med nybakt brød. Lukta som fyller huset, og den deilig-vonde følelsen av å brenne seg på brød som fortsatt er litt for varmt, gjør noe med dagen. Selv ikke egg benedict kan konkurrere med smør som smelter og forsvinner i nybakt brød.

Problemet er at nybakt brød krever at noen har stått opp og bakt. Og ettersom noen i min familie alltid er meg, gjør det at forestillingen om nybakt brød blir litt mindre attraktiv. Vekking klokka fire er ikke noe for meg.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer