Møt Haakon og kornprinsesse Mette-Marti

Her er yndlings-inkuriene til norske avisfolk.

KNORRPRINSPARET: Før kronprins Haakon giftet seg med Mette-Marit Tjessem Høiby i 2001 mente flere at Mette-Marit burde skifte til et mer kongelig navn. Det ble det aldri noe av, bortsett fra i pressen, som kaller henne blant annet kornprinsesse Mette-Marti. 
Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix
KNORRPRINSPARET: Før kronprins Haakon giftet seg med Mette-Marit Tjessem Høiby i 2001 mente flere at Mette-Marit burde skifte til et mer kongelig navn. Det ble det aldri noe av, bortsett fra i pressen, som kaller henne blant annet kornprinsesse Mette-Marti. Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| - JEG SKREV AT Arne Næss jr. aldri nådde toppen av Mount Everest. Men det gjorde han jo. Og da var det ikke bare Næss som ringte, men hele den norske klatreeliten, og det på én dag, sier tidligere Fædrelandsvennen-redaktør og journalist Hans Chr. Vadseth til Dagbladet.

Avisa har den siste tida vært debattmat igjen, etter at forfatter og DN-ansatt Trygve Aas Olsen kom med boka «Sex, drap og dårlige ledelse». Her forklarer han en del av Dagbladets opplagsnedgang med fyll og tullball i avisbransjen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer