Møt Haakon og kornprinsesse Mette-Marti

Her er yndlings-inkuriene til norske avisfolk.

KNORRPRINSPARET: Før kronprins Haakon giftet seg med Mette-Marit Tjessem Høiby i 2001 mente flere at Mette-Marit burde skifte til et mer kongelig navn. Det ble det aldri noe av, bortsett fra i pressen, som kaller henne blant annet kornprinsesse Mette-Marti. 
Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix
KNORRPRINSPARET: Før kronprins Haakon giftet seg med Mette-Marit Tjessem Høiby i 2001 mente flere at Mette-Marit burde skifte til et mer kongelig navn. Det ble det aldri noe av, bortsett fra i pressen, som kaller henne blant annet kornprinsesse Mette-Marti. Foto: Bjørn Sigurdsøn / ScanpixVis mer

||| - JEG SKREV AT Arne Næss jr. aldri nådde toppen av Mount Everest. Men det gjorde han jo. Og da var det ikke bare Næss som ringte, men hele den norske klatreeliten, og det på én dag, sier tidligere Fædrelandsvennen-redaktør og journalist Hans Chr. Vadseth til Dagbladet.

Avisa har den siste tida vært debattmat igjen, etter at forfatter og DN-ansatt Trygve Aas Olsen kom med boka «Sex, drap og dårlige ledelse». Her forklarer han en del av Dagbladets opplagsnedgang med fyll og tullball i avisbransjen.

Vadseth måtte selv rette bommerten, som han forteller sto på trykk i et portrett med den nå avdøde norske forretningsmannen i Dagbladet.

- Var du full på jobben da?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.