Moteriktig mat

Glem gourmetburgere og på- kostede tacos. Det er det peruanske kjøkkenet som gjelder akkurat nå.

Trendmat:  Piscoteket er en ny populær restaurant fra Peru.   Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Trendmat: Piscoteket er en ny populær restaurant fra Peru. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Beklager, det er helt fullt i kveld. Men dere kan få sitte i baren, sa en hovmester til nok et håpefullt par som, i motsetning til Robinson og Fredag, ikke hadde bestilt bord god tid i forveien. Et par-tre uker tidligere hadde Piscoteket åpnet dørene, og siden har det vært stor trafikk til restauranten ved siden av Torggata bad.

Som i verden for øvrig, handler det også om trender innen restaurantbransjen. Og hva er det som gjelder akkurat nå? Det peruanske kjøkken.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer