Multi-Magne

Magne Furuholmen (46) hviler aldri, han bare finner på noe nytt. Ellers kan det gå skikkelig galt.

NI GIV: Magne Furuholmen vurderte nøye om han skulle gi seg i kast med ny a-ha-plate denne gangen. - For å orke å starte på nytt, må jeg tenke tilbake til gleden jeg følte ved å skape i utgangspunktet. Denne plata har tydelige retrospektive øyeblikk, sier han.
NI GIV: Magne Furuholmen vurderte nøye om han skulle gi seg i kast med ny a-ha-plate denne gangen. - For å orke å starte på nytt, må jeg tenke tilbake til gleden jeg følte ved å skape i utgangspunktet. Denne plata har tydelige retrospektive øyeblikk, sier han. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En tredjedel av Norges mest suksessfulle popband noensinne skrider selvsikkert inn på Bølgen & Moi på Tjuvholmen. Han har sneakers med gulldetaljer og litt mer oppkneppet skjorte enn resten av gjestene. Dessuten har han en inngående kunnskap om dekoreringen og interiøret. Det har han nemlig laget selv. Den tekstbaserte kunsten består av varianter av bokstavene i ordet «confusion», som på et scrabblebrett.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer