Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Musikeren

Har du det bra nå? {ndash}Ja, kjempe. Hvorfor det? {ndash}Fordi soloplata mi, «Thank You For Giving Me Your Valuable Time», nylig er lansert i hele verden, og så går det så fint. Plateselskapet mitt i USA trykket akkurat opp 80000 promo-cd-er til lanseringen min. Og det må jo bety at mange mennesker kommer til å høre på musikken. Hva var det første du tenkte på da du våknet i morges? {ndash}«Kaffe, må ha kaffe!» Det er min avhengighet til kaffe som får meg opp om morgenen. Morgenkaffen sveiver kroppsmaskineriet i gang. Hvis du hadde en million kroner, hva ville du brukt pengene til? {ndash}En heisekran hadde vært fint. Kanskje en fin gitar, og litt nedbetaling av gjeld. Hva er det morsomste du har gjort? {ndash}Lage hjemmebrent som 14-åring, mens foreldrene mine var på båttur. Det tok helt av, og hele nabolaget luktet gjær i flere dager. Hva gjør deg forbannet? {ndash}At byrådet i Oslo vil kvitte seg med Blitz. Oslo må bli flinkere til å ta vare på mangfoldet sitt. Bykjernen kan ikke bare være forbeholdt firmaer med masse penger. Uten Blitz blir Oslo en fattigere by. Når er du lykkelig? {ndash}Når jeg spiller konsert og publikum smiler og har det fint. Å stå på en scene foran folk er et enormt privilegium. Og jeg er takknemlig for at jeg har en jobb som kan gi meg slike opplevelser. Hvordan vil du bli husket? {ndash}Som en som laget kul musikk. Hva er meningen med livet? {ndash}Bruke tida man har til å gjøre mest mulig av det man selv synes gir mening. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom? {ndash}«Neimen er det ikke Kaada! Her har du musikkstudioet mitt. Lag noen plater til, og så gir jeg dem ut og booker en kick-ass stadionturné for bandet ditt.»

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling