Høyt under taket: Delicatessen på Aker Brygge med sine særegne lokaler er allerede blitt en suksess. .  Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Høyt under taket: Delicatessen på Aker Brygge med sine særegne lokaler er allerede blitt en suksess. . Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Mye godt på én gang

Nye Delicatessen på Aker Brygge beviser at alle gode ting kan være både en og to og tre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Nei, nå har vi gjort det igjen!

Fredag ristet på hodet. Så på Robinson, som sukket oppgitt.

- Husker du hva som var hovedinnvendingen da vi besøkte Delicatessen på Majorstua for et par år siden?

- Selvfølgelig gjør jeg det, svarte Robinson.

- Men hukommelsen er åpenbart ikke det den en gang var.

For vel en måned siden åpnet spanjolen Rodrigo Belda den tredje avleggeren av tapassuksessen Delicatessen. Frammøtet denne kvelden tydet på at Aker Brygge-filialen også vil bli en suksess. Eller rettere: Allerede er en suksess.

- Det har vært mye folk siden vi åpnet, sa hovmesteren og henviste Robinson og Fredag til baren.

- Men det bør ikke ta mer enn en halvtime før jeg finner et bord til dere. I mellomtida kan dere kanskje hygge dere med et glass musserende og litt skinke?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn