Mykere nå

Erna Solberg (51) kommer til å feire den dagen mulla Krekar sitter på et fly ut av landet. Men at han fremdeles er her, gjør henne også litt stolt av landet sitt.

Smil til verden: Norges mest truede politiker er ikke redd. - Faktisk er det få som er så hyggelige mot meg nå som kurdere. Mange er sinte på Krekar, sier Erna Solberg.
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
Smil til verden: Norges mest truede politiker er ikke redd. - Faktisk er det få som er så hyggelige mot meg nå som kurdere. Mange er sinte på Krekar, sier Erna Solberg. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Skulle jeg forholdt meg til trusler, hadde det ødelagt livet mitt, sier Erna Solberg.

Mulla Krekars nøyaktige ord var "Min død vil koste det norske samfunnet Om for eksempel Erna Solberg kaster meg ut av landet og er årsak til at jeg dør, så vil hun lide samme skjebne."

Han sier det bare var ment som en konstatering av fakta. Erna Solberg, og retten, oppfattet det som noe helt annet. Krekar ble dømt til fem års fengsel for trusler. Men saken er på ingen måte over. Krekar anket på stedet. Han begynner å få lang fartstid i rettssystemet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer