Du leser nå Dagbladet Pluss

Nå avslører Stordalen hemmelighetene som har ført ham til topps

Legger heller ikke skjul på kalddusjene han har fått underveis.

Rik og blid: På en lykkeskala fra en til ti, ligger Stordalen i snitt på litt over sju. En fantastisk deal kan gi 8,5, men aldri over det. Og aldri under fem. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Rik og blid: På en lykkeskala fra en til ti, ligger Stordalen i snitt på litt over sju. En fantastisk deal kan gi 8,5, men aldri over det. Og aldri under fem. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Det er ikke bare det at servitøren ved hotellbassenget fortsatt ikke husker hvilket rom Petter Stordalen bor på, eller at den avmålte fransøsen må ha kaffebestillingen hans to ganger.

De kan ikke engang koke åtteminuttersegg her på fasjonable Hotel Byblos i Saint Tropez. I dette ene sekundet i slutten av september, mens Petter Stordalen prøver å kaste i seg skiva med laks før den dissende eggemassen renner av og nedover den solbrune brystkassa og de løse silkebuksene, skyer det ørlite over selv for Norges blideste milliardær. Det er høyst forbigående. 

- Nå, hva synes du? Var boka bra? Hæ?

Solo-parasoll på torget

Vi skal snakke om «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet» som kommer i butikkhyllene om to dager. Den handler om jordbærselgerens reise fra Solo-parasollen på torget i Porsgrunn til hotellkongens trone på Frogner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.