Nå er jeg drittlei av at knallhard kynisme forkles som innovasjon

Noen kaller det innovasjon. Jeg kaller det kynisk.

MANGLER: Pen, flat og effektiv - men med noen vesentlige mangler. iPhone 7, Apples nyeste vidunder som ble lansert i fjor, har ikke vanlig utgang til hodetelefoner. En bagatell for noen, grenseløst irriterende for andre. Spesielt alle som nylig har investert i nye, flotte hodetelefoner.  
MANGLER: Pen, flat og effektiv - men med noen vesentlige mangler. iPhone 7, Apples nyeste vidunder som ble lansert i fjor, har ikke vanlig utgang til hodetelefoner. En bagatell for noen, grenseløst irriterende for andre. Spesielt alle som nylig har investert i nye, flotte hodetelefoner.   Vis mer
Publisert

«Hodetelefonene dine vil snart bli ubrukelige», kunne denne avisa melde for ei tid tilbake. Det handler om Apples nyeste vidunder, den siste dingsen absolutt alle troende «epleister» må ha, og som garantert lå under mange juletrær i fjor: iPhone7.

Telefonen er sikkert ypperlig. Men det som bekymrer, irriterer og som, ja, gjør meg forbanna, er at hard- og software-giganten Apple nok en gang har lansert et produkt som ikke er kompatibelt med standarden andre produsenter bruker. Sist var strøminntaket endret, nå er det uttaket til hodetelefoner som er endret, eller rettere: har forsvunnet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer