Nå kan du bo i overdådig luksus på Marlon Brandos paradisøy

Men prisen er stiv.

TROPEIDYLL: Ei øyegruppe utenfor Tahiti skulle bli symbolet på Marlon Brandos beste år - og hans verste. Nå er Tetiaroa blitt åsted for et selvforsynende luksushotell. Foto: Éric Martin
TROPEIDYLL: Ei øyegruppe utenfor Tahiti skulle bli symbolet på Marlon Brandos beste år - og hans verste. Nå er Tetiaroa blitt åsted for et selvforsynende luksushotell. Foto: Éric Martin Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Du har himmelen, havet, trærne, krabbene, fiskene, sola ... En gang var jeg fullstendig alene her på øya. Jeg liker å være alene», sa Marlon Brando i et intervju med Playboy i 1979. «Jeg slipper aldri opp for ting å tenke på når jeg er her.»

Skuespilleren oppdaget Tetiaroa under innspillingen av «Mytteriet på Bounty» i 1960. Han var ute og utforsket Tahiti, hadde vært fascinert av området siden han leste National Geographic-bladene som barn, og fra toppen av et fjell så han det blinke blått, grønt og gult i horisonten.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer