Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nabolaget

Da Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant, startet en ny tidsregning for beboerne i nærmiljøet hennes.

Alt handler om Sigrid: I nærmiljøet til familien Schjetne på Østensjø i Oslo diskuterer naboene hva som kan ha skjedd med nabojenta. Fra venstre: Jeppe Arntzen, Pål Thomas Kvil, Hanna Dis Margeirsdottir, Anna Eide, Liv Hege Kaasin Arntzen, Lise Røhne, Ann Cathrin Holm (delvis skjult) og Thomas Midthun.
Alt handler om Sigrid: I nærmiljøet til familien Schjetne på Østensjø i Oslo diskuterer naboene hva som kan ha skjedd med nabojenta. Fra venstre: Jeppe Arntzen, Pål Thomas Kvil, Hanna Dis Margeirsdottir, Anna Eide, Liv Hege Kaasin Arntzen, Lise Røhne, Ann Cathrin Holm (delvis skjult) og Thomas Midthun. Vis mer

- Det er så mange spekulasjoner, så vanskelig å vite hva som har skjedd. Tenk om det er noen vi kjenner som har tatt henne?

I et kort øyeblikk slipper tobarnsmor Ann-Cathrin Holm (39) ungene med blikket og skotter usikkert rundt seg i rekkehusområdet på Østensjø i Oslo. Så fanger blikket hennes igjen inn ungene som sykler rundt henne og naboene på de bilfrie stikkveiene.

Denne uka ble en mann som bor i området siktet for falsk forklaring i Sigrid-saken.

Siden nabojenta Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant for tre uker siden har det vært stillere enn vanlig ved garasjetaket, hvor sameiets småbarnsfamilier pleier å møtes mellom barnehageslutt og middag. De voksne har brukt kveldene til å lete etter Sigrid, i tillegg føles det feil å støye for mye, sier de.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?