- Når begge er profilerte, blir det et voldsomt trøkk

Nå står Guri Schanke igjen på scenen med eksmannen Øivind Blunck.

DESIGNER SERVISE: Ari Behn har gjort det og Finn Schjøll har gjort det. Pailsey-mønster og sterke farger går igjen når Guri Schanke tegner sitt servise, som hun håper å få satt i produksjon. Foto: LARS EIVIND BONES
DESIGNER SERVISE: Ari Behn har gjort det og Finn Schjøll har gjort det. Pailsey-mønster og sterke farger går igjen når Guri Schanke tegner sitt servise, som hun håper å få satt i produksjon. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Håret flagrer elegant i det Guri Schanke åpner døren til den 250 kvadratmeter store villaen på Bestum i Oslo.

Hun og kjæresten, TV-produsent Dag Hvaring, flyttet inn i nybygget for et par år siden.

Her er det plass nok til at både hans tre voksne og hennes to hjemmeboende barn på 16 og 21 kan være. Utsikt over hele byen. Og en sofa der Schanke sjeldent holder putene med selskap.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer