«Når du kommer hjem fra ferie, har du ikke lenger noe å fortelle»

Vi flytter på oss, men reisen er over.

MINDRE Å PRATE OM:  Før samlet man feriehistoriene til hjemkomsten, nå rapporterer man alt man opplever - minutt for minutt. (Foto: NTB Scanpix)
MINDRE Å PRATE OM:  Før samlet man feriehistoriene til hjemkomsten, nå rapporterer man alt man opplever - minutt for minutt. (Foto: NTB Scanpix) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Wenn jemand eine Reise tut, dann kann er was erzählen», skrev den tyske forfatteren og journalisten Matthias Claudius, og for dem som ikke er så stive i tysk, betyr det noe slikt som at den som reiser, får noe å fortelle. Hah!

Slik var det: I november 1990 satt jeg alene på et rom i et lurvete pensjonat i småbyen San Augustín i Colombia. Jeg skulle være et halvt år i Sør-Amerika, og alt jeg hadde med, bar jeg på ryggen. I en grå og grønn sekk lå klær, sovepose, kamera, malariamedisin, tannbørste, guidebok, reisesjekker, pass, flybilletter - og en kortbølgeradio.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer