LEVER FARLIG: Lise Finckenhagen mistet en gang kniven så den datt med tuppen rett ned i tåa. - Da mannen min kom hjem, lå jeg på sofaen med en boks kokosmelk på panna. Foto: METTE MØLLER
LEVER FARLIG: Lise Finckenhagen mistet en gang kniven så den datt med tuppen rett ned i tåa. - Da mannen min kom hjem, lå jeg på sofaen med en boks kokosmelk på panna. Foto: METTE MØLLERVis mer

Når kokkene steller hjemme

Buljongterninger, Fjorlands ferdigmiddag og kjeler fra Ikea. Se hva mesterkokkene har på sitt eget kjøkken.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Les mer: • Fjordland heller enn Grandiosa, sier kokkeverdensmester Geir Skeie• - Har alltid buljongterninger liggende, kokk Charlotte Mohn• Har ketsjup i skapet, Bent og Annette Stiansen

Hvordan vil du beskrive ditt eget kjøkken?

—?Mye skapplass, benkplass og en bardisk barna eller gjestene kan sette seg ved. Veldig mye foregår på kjøkkenet hos oss, og det må være åpent så jeg kan ha kontakt med gjestene.

  Hva mangler?

—?Jeg vil ha en fritthengende hette så bardisken blir en kokeøy. Da får jeg gjestene face to face.

  Hvordan er drømmekjøkkenet?

—?Jeg har sett et HTH-kjøkken på Alnabru — jeg siklet da jeg gikk forbi. Det skal ha masse benkplass, kokeøy og en stor kum jeg kan gjemme alt rotet i. Det skal være lyst, med benker i valnøtt. Og minimalistisk, med touchskap og ingen lister.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn