Les mer: • Fjordland heller enn Grandiosa, sier kokkeverdensmester Geir Skeie• - Har alltid buljongterninger liggende, kokk Charlotte Mohn• Har ketsjup i skapet, Bent og Annette Stiansen
Hvordan vil du beskrive ditt eget kjøkken?
—?Mye skapplass, benkplass og en bardisk barna eller gjestene kan sette seg ved. Veldig mye foregår på kjøkkenet hos oss, og det må være åpent så jeg kan ha kontakt med gjestene.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger