Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Når mora drakk, hendte det Bjørn Iversen (33) mistet tålmodigheten fordi hun ikke fulgte med på det han sa. Da hun ble slått i hjel, skjønte Bjørn at det kanskje var han som burde hørt bedre etter

Da mora viste fram blåmerkene svartnet det totalt. Dommen mot Bjørn falt bare ei uke etter at stefaren hadde drept mora hans

Bare en er dømt: Den siste gangen Bjørn Iversen møtte sin mor, så han blåmerkene hennes for første gang. Det endte med at Bjørn gikk til angrep på stefaren. Da vi møter ham hjemme hos faren i Oslo, soner han 18 dager med fotlenke for vold mot stefaren som like etterpå drepte moren hans.
Bare en er dømt: Den siste gangen Bjørn Iversen møtte sin mor, så han blåmerkene hennes for første gang. Det endte med at Bjørn gikk til angrep på stefaren. Da vi møter ham hjemme hos faren i Oslo, soner han 18 dager med fotlenke for vold mot stefaren som like etterpå drepte moren hans. Vis mer

«Mann siktet for drap på kona på Flisa».

Nyheten stod med fete typer i alle de store nettavisene kvelden den 23. mars i år. Trebarnsmora Lillian Iren Holøien ble 54 år gammel.

- Det var mamma som hadde de morsomste julepresangene. Hun likte å gi mange gaver, og signerte pakkelapper som var fra både katta og bikkja og nabofluene. Jeg kunne få en sokk i ei pakke og den andre sokken i en annen. Mamma hadde lite penger, men klarte alltid å gjøre mye ut av lite.

Bjørn Iversen smiler ved tanken på minnene. De er de eneste han og søsknene har igjen etter mora nå.

Alt var ikke som det skulle

Det var ikke det at han og May Tone (31) og Malin (18) ikke forsto at alt ikke alltid var som det skulle hjemme hos mora og den nye stefaren på Flisa. De visste at de drakk mye, og at begge forandret personlighet når de ble beruset. Selv om de kranglet ofte og høylytt, virket det også som om de var glade i hverandre og hadde det godt sammen. Bjørn har jobbet og bodd i Spania i flere år, men snakket ofte med mora på telefon:

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?