Du leser nå Dagbladet Pluss
SERIØS LØPER: joggegalskapen får vanlige folk til å løpe fra egen forstand, skriver Bjånesøy. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
SERIØS LØPER: joggegalskapen får vanlige folk til å løpe fra egen forstand, skriver Bjånesøy. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer

- Når sist så du en seriøs jogger smile?

Lykkelig til fots, skriver Kjartan Brügger Bjånesøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Når sist så du en seriøs jogger smile?

Vi gikk på tur i et populært friluftsområde, og jeg hadde igjen forbannet mine fotballskader som gjør det umulig å jogge. Turfølget mitt mente at det ikke er noe tap. Var jeg ikke mye mer fornøyd nå som jeg gikk mer på tur?

Ja, han gikk så langt at jeg til og med var blitt klokere etter at jeg ble en som går. Og akkurat idet han hadde sagt det, holdt vi på å bli løpt over ende av en flokk ville menn. De fleste kledd i sjokkrosa singlet, noen av dem ganske gråe i håret.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer