Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Når vi knytter bånd rundt gavene, knytter vi egentlig bånd til hverandre

Gavenes makt.

GAVENES MAKT: En julegave lønner seg, mener forskerne. Fordi det betyr mer for oss å få noe fra noen vi bryr oss om framfor å kjøpe den samme gaven til oss selv. Illustrasjon: Lisa Aisato
GAVENES MAKT: En julegave lønner seg, mener forskerne. Fordi det betyr mer for oss å få noe fra noen vi bryr oss om framfor å kjøpe den samme gaven til oss selv. Illustrasjon: Lisa Aisato Vis mer

MAGASINET(Dagbladet): «Og det er vesle Jensemann, han strever dagen lang, og snekrer på no? fint og flott som snart skal bli presang», sang Alf Prøysen.

Akkurat i disse dager legges timer med kjærlighetsfullt arbeid i noe fint og flott som skal glede en venn, en kjæreste, en far, et barn, et barnebarn.

Andre bruker tid i butikker eller tråler nettet for å finne det rette til folk de er glad i. Det fokuseres ofte på stress og kjøpehysteri når vi skriver eller snakker om julegaver, men i gavene ligger det gjerne mye omtanke og kjærlighet.

Du ønsker deg kjelke og jeg ønsker meg kjelke. Det enkleste ville være å gå til butikken og kjøpe en kjelke til seg selv.

Men i stedet gjør vi noe forunderlig. I hemmelighet går vi til hver vår butikk, vi kjøper kjelke, pakker den inn, knytter bånd rundt og setter på en merkelapp med gode ord.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?