Når vi knytter bånd rundt gavene, knytter vi egentlig bånd til hverandre

Gavenes makt.

GAVENES MAKT: En julegave lønner seg, mener forskerne. Fordi det betyr mer for oss å få noe fra noen vi bryr oss om framfor å kjøpe den samme gaven til oss selv. Illustrasjon: Lisa Aisato
GAVENES MAKT: En julegave lønner seg, mener forskerne. Fordi det betyr mer for oss å få noe fra noen vi bryr oss om framfor å kjøpe den samme gaven til oss selv. Illustrasjon: Lisa Aisato Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MAGASINET(Dagbladet): «Og det er vesle Jensemann, han strever dagen lang, og snekrer på no? fint og flott som snart skal bli presang», sang Alf Prøysen.

Akkurat i disse dager legges timer med kjærlighetsfullt arbeid i noe fint og flott som skal glede en venn, en kjæreste, en far, et barn, et barnebarn.

Andre bruker tid i butikker eller tråler nettet for å finne det rette til folk de er glad i. Det fokuseres ofte på stress og kjøpehysteri når vi skriver eller snakker om julegaver, men i gavene ligger det gjerne mye omtanke og kjærlighet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer