Natta etter han fikk vite at samboeren Line var gravid, ble Andreas (22) knivdrept av kameraten

Andreas og Line drømte om bryllup. I stedet ble det begravelse. Fire år etter drapet på Andreas Nilstad, prøver Line Sørenmo (26) å få livet på plass for seg selv og datteren som aldri fikk møte faren sin.

TO IGJEN: Andreas Nilstad  ble knivdrept av kameraten  sin natta etter at han fikk  vite at samboeren Line  Sørenmo var gravid.  Åtte måneder seinere  ble Natalie (4) født. Foto: MORTEN RAKKE
TO IGJEN: Andreas Nilstad ble knivdrept av kameraten sin natta etter at han fikk vite at samboeren Line Sørenmo var gravid. Åtte måneder seinere ble Natalie (4) født. Foto: MORTEN RAKKE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To blå streker i et bitte lite plastvindu.

Det er overveldende, helt uvirkelig. Men etter at det første sjokket har lagt seg er det gleden som overskygger bekymringene. Line og Andreas elsker hverandre, dette skal de klare.

At det er de to resten av livet vet de allerede. Og nå skal to bli til tre.

Egentlig vil de bare bli sittende i sofaen og skravle om framtida, men Line skal ha kveldsvakt på Nesoddtunet sykehjem hvor hun jobber ved siden av studiene. Hun har allerede avtalt med moren sin at hun skal sove hos henne siden hun har tidligvakt dagen etter.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer