Naturtalent

Heløkologiske Maaemo ligger bra an til å nå målet sitt om å bli en internasjonal gourmetsnakkis.

Storbynatt: Lokalene til Maaemo og utsikten til Bjørvikas høyhus i glass og betong gir en følelse av å være i New York. Foto: Jo Straube.
Storbynatt: Lokalene til Maaemo og utsikten til Bjørvikas høyhus i glass og betong gir en følelse av å være i New York. Foto: Jo Straube. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ved grytene står Esben Holmboe, som har vært innom luksuskjøkken som Feinschmecker, Le Canard og Oro. Med seg på laget har han både restaurantsjefen og vinansvarlig fra Eyvind Hellstrøms nedlagte Bagatelle.

På menyen står en 9-retter, enten du vil eller ikke. Kveldens første appetittvekkere serveres på en stor, tung stein. Dandert på berget ligger munnfuller av rå reke, hirsegrøt og fennikel med lakrissmør.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer