Naturtalent

Heløkologiske Maaemo ligger bra an til å nå målet sitt om å bli en internasjonal gourmetsnakkis.

Storbynatt: Lokalene til Maaemo og utsikten til Bjørvikas høyhus i glass og betong gir en følelse av å være i New York. Foto: Jo Straube.
Storbynatt: Lokalene til Maaemo og utsikten til Bjørvikas høyhus i glass og betong gir en følelse av å være i New York. Foto: Jo Straube. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved grytene står Esben Holmboe, som har vært innom luksuskjøkken som Feinschmecker, Le Canard og Oro. Med seg på laget har han både restaurantsjefen og vinansvarlig fra Eyvind Hellstrøms nedlagte Bagatelle.

På menyen står en 9-retter, enten du vil eller ikke. Kveldens første appetittvekkere serveres på en stor, tung stein. Dandert på berget ligger munnfuller av rå reke, hirsegrøt og fennikel med lakrissmør.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.