- Selv om du mener du kjenner brudeparets smak, er dette risikosport

Vær forsiktig med hva du gir bort.

Bevisstløs i kjøpsøyeblikket: Når gavekjøpet utsettes til siste liten kan det lett ende i katastrofe. Foto: NTB Scanpix
Bevisstløs i kjøpsøyeblikket: Når gavekjøpet utsettes til siste liten kan det lett ende i katastrofe. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er sommer. Det er høysesong for bryllup. Veldig hyggelig, men for mange av oss byr det på noen utfordringer. Jeg tenker ikke på hva jeg skal ha på meg, menn er heldige sånn. Lys eller mørk dress? Hvit eller farget skjorte? Det er grei skuring. Gavene, derimot, er ikke like lett.

De aller fleste som gifter seg i dag, har som regel bodd sammen i lang tid. De har allerede fylt opp skap og skuffer med kopper, kar, bestikk, sengetøy, kjøkkenmaskiner - og alle de andre tingene man vanligvis gir bort i gave. Gavelister er praktisk, men vitner ikke om stor fantasi fra giverens side. Så hva gjør man? Ett alternativ er selvfølgelig å kjøpe noe som kan henges på vegg, settes på hylle eller på annen måte bidra til å gjøre omgivelsene penere. Men velger man det alternativet, beveger man seg inn i farlig farvann. Ja, selv om man tror man er 110 prosent sikker på at man kjenner smaken til brudeparet, er dette risikosport.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer